Evenimentul Zilei > Politica > Scut în jurul eurodeputatului Maria Grapini. Reacţii după o gafă care a ajuns subiect de ştire în media. „Ne simțim ca la Hollywood!”
Scut în jurul eurodeputatului Maria Grapini. Reacţii după o gafă care a ajuns subiect de ştire în media. „Ne simțim ca la Hollywood!”

Scut în jurul eurodeputatului Maria Grapini. Reacţii după o gafă care a ajuns subiect de ştire în media. „Ne simțim ca la Hollywood!”

După ce europarlamentarul Maria Grapini s-a felicitat singură pe Facebook subiectul a ajuns ştire în presa românească. Crenguța Radosav, membru în echipa de comunicare a Mariei Grapini a luat apărarea acesteia, afirmând că responsabilitatea postărilor îi aparţine.

"Dragi…toți, cei care nu vă puteți bronza în soarele ăsta cuceritor, de grija Mariei Grapini. Echipa 6 – adică noi, învingători evident, până atunci si cu responsabilități mari în a distribui postări pe pagina oficială de europarlamentar, transmite următorul mesaj: mulțumim din suflet pentru atenție, ne simțim ca la Hollywood! Becul pe noi, non stop, e tot ce ne puteam dori. Chiar și atunci când filează. Nu i bai, ne face bine notorietatea.

Deci, scurt: orice curcă știe ca NICIUN politician din lumea asta nu și administrează singur pagina oficială. Are colaboratori care fac postări periodice, acestora le și apare numele în momentul în care dau share pe pagina cu pricina. Mie, spre exemplu. Tot mie îmi aparțin și titlurile postărilor. Logic? Logic. Încă un deci: adevărul ar fi ideal să treacă la adevăr… Dacă e în criză de subiecte, ii propun eu unul: limbajul de birt ordinar și suboameni, de astăzi, dintr o parte reală de Românie, nu internautică. Atât.

Recapitulare: echipa 6 vă mulțumește pentru atenția și importanta acordate! Victoria vă va aparține deopotrivă! Bem șampania împreună, în 27 mai? La noi, sau la voi? Da' din aceea, ADEVĂRATĂ!", scrie pe Facebook Crenguța Radosav