Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria Băsescu nu mai este casnică. Acum are propriile venituri
Maria Băsescu nu mai este casnică. Acum are propriile venituri

Maria Băsescu nu mai este casnică. Acum are propriile venituri

Are 65 de ani, este bunică, a fost casnică timp de 37 de ani, nu are pensie, dar acum a reușit să obțină propriile venituri. Conform ultimei declarații de avere a senatorului PMP, Traian Băsescu, soția lui, Maria, fosta primă doamnă, a câștigat, în 2017, 50 000 de lei în calitate de administrator al unui teren agricol de 290 de hectare din comuna Nana.

Maria Basescu a fost casnică timp de 37 de ani, de aceea până acum, Traian Băsescu nu a completat niciodată vreun câștig în dreptul rubricii de venituri ale sotiei sale, conform ele.ro.
Aceeași sursă redă o declarație a Mariei Băsescu din 1995, când spunea că regretă mult că este nevoită să fie casnică. „De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, a mărturisit Maria Basescu.

Acum, Maria Băsescu are, pe lângă slujbă, și patru nepoți. A fost mereu apreciată pentru discreția, frumusețea și delicatețea ei, a fost considerată mereu o adevărată primă doamnă.