Nu toată suflarea dinamovistă este încântată după ce transferul de putere în Ștefan cel Mare s-a realizat de la Ionuț Negoiță la Pablo Cortacero. Spaniolul este privit cu suspiciune de unii dintre suporteri și chiar de un fost mare fotbalist al „câinilor”.

Ionuț Lupescu a vorbit despre această mutare și a afirmat răspicat că are mari semne de întrebare legate de viitorul clubului.

„Impresia pe care o am este una negativă. Sunt lucruri puțin ciudate. Cineva a împrumutat clubul cu niște bani în timpul pandemiei fără să cunoască nimic… Poate s-au înțeles înainte. Dar mi-aș fi dorit să văd cine este președintele, care este organigrama, să știm ce vrea să facă”, a spus Lupescu la Digi Sport.

El a mai semnalat faptul că Dinamo a fost preluată de un offshore, ceea ce înseamnă lipsă de transparență, spune „Kaiserul”.

Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au cedat drepturile federative unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu fanii… Vrem sau nu, mai există acționari printre fani, fanii au salvat clubul.

Vii și pleci fără să te prezinți… Nu știu cine sunt, eu nu am văzut pe nimeni. Nu l-am văzut la față pe acest spaniol, nu-l cunosc. Am întrebat și eu oameni din Spania, conducători, și mi-au zis că nu au auzit de el.

Dacă ești de bună credință și transparent, nu ascunzi nimic! Era frumos ca domnul Negoiță și spaniolul să fi apărut împreună într-o conferință și să se prezinte. Așa mi s pare normal. Am văzut că Ministerul de Interne și CNI vor să construiască un nou stadion pentru Dinamo, dar cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”, a mai declarat fostul dinamovist.