Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a emis un comunicat către siteul sport.ro și a afirmat că este exclus ca Armata să se împace cu Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB. Oficialul „militarilor” a anunțat că formația latifundiarului din Pipera nu va juca niciodată în Ghencea, pe arena care se află în construcție în această perioadă.

„Vreau să fac o clarificare. S-a vorbit în aceste zile despre o posibilă împăcare între Steaua și FC Fcsb. Așa ceva nu va avea loc niciodată. Nu poate avea loc.

Fotbal Club Fcsb are de plătit despăgubiri în valoare de aproximativ 175 milioane lei (37 milioane euro), pentru folosirea ilegala a mărcii Steaua. În aceste condiții, nu înțeleg de ce unii mai vorbesc despre împăcări. Să vorbească după ce această sumă este depusă de către FC Fcsb în contul Stelei.

Mai mult, înainte ca acești oameni să vorbească despre împăcări, ar trebui să se informeze în ceea ce privește istoricul relațiilor dintre clubul Steaua București și Fotbal Club Fcsb. Dacă o vor face, vor vedea că FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovadă de rea credință, nefiind un partener de afaceri de încredere. Date fiind acestea, e imposibil ca între Steaua București și FC Fcsb să mai existe vreodată înțelegeri. Nici în ceea ce privește marca Steaua, nici în ceea ce privește palmaresul sau numele Stelei și nici în ceea ce privește viitorul stadion Steaua, pe care vă asigur ca Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodată. Ca măcar să poată să se gândească să facă o ofertă de închiriere a noului stadion, aceștia trebuie întâi să plătească integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegală a mărcii Steaua.

Dacă cumva s-a înțeles greșit până acum, vă explic din nou: Nu vor mai exista vreodată înțelegeri între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Fotbal Club Fcsb”, a spus Talpan.