Evenimentul Zilei > Monden > Vești noi despre Tamara Buciuceanu – Botez. Care este starea de sănătate a actriţei
Vești noi despre Tamara Buciuceanu – Botez. Care este starea de sănătate a actriţei

Vești noi despre Tamara Buciuceanu – Botez. Care este starea de sănătate a actriţei

De o săptămână de zile marea actriţă a teatrului şi cinematografiei româneşti, Tamara Buciuceanu - Botez se află internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală.

Artista, în vârstă de 90 de ani, are probleme cu respiraţia şi cu inima, fiind internată la Terapie Intesivă.

„Avea o femeie în casă care o îngrijea, îi dădea medicamentele, o ajuta să se schimbe, să se hrănească. Ieri, acea persoană nu a mai putut să o ajute, fiindcă actrița acuza stări de rău, nu mai putea respira normal, astfel că s-a chemat salvarea”, au dezvăluit persoane din preajma Tamarei Buciuceanu.

Mai mult, actrița a fost imediat investigată și internată la Terapie Intesivă, și din cauza unei decompensării unor probleme cardiace.

„E conștientă, dar cooperantă. Are probleme cu inima de mai mult timp, astfel că ea va mai rămâne în clinică și zilele următoare”, au spus surse de la fața locului.

„Este la terapie intensivă. Are o evoluţie uşor favorabilă și vorbeşte cu familia. Nu sunt modificări importante nici în plus, nici în minus referitor la starea de sănătate a pacientei”, a explicat și purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, la puțin timp de la internare.

După o săptămână de tratament, actriţa dă semne că şi-a mai revenit .

„Actrița se simte puțin mai bine, starea ei este stabilă și se poate hrăni normal. Este vizitată de familie, de persoana care o îngrijește și spre marea bucurie a celor o iubesc, ea a și reușit să se deplaseze prin salon, este adevărat ajutată, însă doar pentru  siguranță, nicidecum din cauza echilibrului. Toată lumea speră ca ea să își revină total și să se întoarcă acasă”, au spus surse apropiate Tamarei Buciuceanu-Botez , potrivit wowbiz.ro