Marina Wheeler, în vârstă de 55 de ani, a început anul trecut procedurile de divorț, Cei doi erau despărțiți încă din 2018.

Sonia Purnell, o fostă colegă a lui Johnson, autoarea biografiei sale Just Boris, a declarat că Boris Johnson are motive să-i fie recunoscător fostei soții. Marina Wheeler a jucat un rol esențial în cariera sa politică.

„Marina a fost o figură foarte importantă pentru  cariera lui Boris. Ea l-a convins să ia în serios raportul McPherson despre rasismul instituțional în poliție. Ea l-a convins, ca primar al Londrei, să fie mai liberal în probleme precum imigrația. El îi datorează foarte mult. Ea a fost o adevărată influență stabilizatoare în viața lui. ‘

Pentru Boris Johnson acest al doilea divorț e o veste extrem de bună, dat fiind că acum e liber să-și onoreze promisiunile făcute  iubitei sale Carrie Symonds imediat după ce restricțiile de circulație vor fi reduse.

E a treia veste bună din ultimele săptămâni, dat fiind că premierul britanic s-a vindecat recent de Covid-19, iar Carrie Symonds i-a dăruit un băiețel  săptămâna trecută.

Pe baza estimărilor averii lui Johnson, nici fosta nevastă nu iese rău din căsnicie.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE