Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu vrea să schimbe din temelii structura PSD. Proiectul pe care îl are pentru viitorul apropiat

Marcel Ciolacu vrea să schimbe din temelii structura PSD. Proiectul pe care îl are pentru viitorul apropiat

Marcel Ciolacu vrea să schimbe din temelii structura PSD. Proiectul pe care îl are pentru viitorul apropiat
Marcel Ciolacu a lăudat inițiativa și munca femeilor în politică și a spus că, la alegerile de peste doi ani, vrea ca PSD să devină partidul cu cele mai multe doamne alese în funcții publice.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu a participat la o întâlnire cu Organizaţia de Femei a PSD, unde a declarat că doamnele au multe de spus în politică.

Este nevoie de empatie

Lideul PSD spune că pe lângă măsurile menite să le asigure un trai decent, românii au nevoie de și de o vorbă bună. Marcel Ciolacu spune că la întâlnire s-au discutat aspecte precum egalitatea de gen, dar și sprijinirea familiilor cu copii.

„Am fost, astăzi, alături de colegele mele din Organizația de Femei a PSD. Le apreciez pentru ce știu să facă, pentru că sunt foarte hotărâte când este nevoie, dar mai ales pline de empatie față de semenii lor.

Iar în această perioadă, românii au nevoie atât de soluții pentru a le proteja nivelul de trai, cât și de o vorbă care să le aducă încredere și speranță. Am vorbit despre egalitatea de gen, locuri de muncă și modul în care putem sprijini familiile cu copii “. a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Una dintre măsurile prevăzute în Noul Cod Fiscal se referă la familiile care au copii. Va exista deducere de 100 de lei pentru fiecare copil. Cei care au peste patru copii, nu vor mai plăti impozit. Deducerea se aplică doar unuia dintre părinți.

Mai multe femei în funcții publice

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD dorește ca la scrutinul din 2024 să fie partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice. „Sunt convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024.

Iar dacă la ultimele alegeri locale, PSD a venit cu circa 3500 de candidați femei pe liste, cel mai mare număr din politica românească, ambiția noastră este ca peste doi ani să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice. De aceea, voi reveni la reuniunile OFSD – mai ales că sesiunea de poze de la final este, de fiecare dată, un moment cu totul aparte“, a mai scris liderul PSD.

 


Accesează: