Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu se pricepe și la fotbal. Comparația amuzantă făcută între două cluburi celebre și alianța PSD – PNL

Marcel Ciolacu se pricepe și la fotbal. Comparația amuzantă făcută între două cluburi celebre și alianța PSD – PNL

Marcel Ciolacu se pricepe și la fotbal. Comparația amuzantă făcută între două cluburi celebre și alianța PSD – PNL
Se pare că Marcel Ciolacu este pasionat nu doar de politică, ci și de fotbal. În declarațiile făcute marți, acesta a făcut o comparație amuzantă între celebrele cluburi de sport și alianța proaspăt formată pentru guvernarea României. Această comparație a fost făcută și de către Emil Boc.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reușit să aducă un zâmbet pe buzele tuturor atunci când a făcut comparația între două echipe celebre de fotbal din România și alianța dintre PSD și PNL. Se pare că aceste două formațiuni politice sunt ca Steaua și Dinamo, marele rivale din fotbal, care sunt însă capabile să joace împreună pentru România.

Se pare că tot cam același lucru se întâmplă și acum în Guvernul României, când două partide politice rivale au făcut o alianță pentru a conduce țara. Conform liderului social-democrat, fotbaliștii își dau mâna pe teren, lucru pe care îl fac acum și politicienii din coaliția de guvernare.

Liderul social-democraților a ținut însă să facă și o mică precizare, exprimându-și astfel doleanțele în materie de fotbal. Marcel Ciolacu a precizat că PSD este mai mult Steaua, în schimb ce PNL aduce cu Dinamo. O comparație asemănătoarea a fost făcută și de unul dintre liberali.

„PSD și PNL sunt ca Steaua și Dinamo. Este adevărat că PSD e mai mult Steaua și PNL Dinamo…. Când mergeau la echipa națională își dădeau mâna și jucau în aceeași echipă”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Ciolacu: Sper că Nicolae Ciucă va fi liantul între miniștrii de la partide diferite

Vorbind despre noul Guvern, acesta susține că nu s-au format tabere în funcție de apartenența politică, ci sunt un tot unitar.

„Noi vorbim de guvernul României, nu vorbim de un guvern al coaliției, al PSD-ului, al PNL-ului, al UDMR-ului. Sper că Nicolae Ciucă va fi liantul între miniștrii de la partide diferite”, a explicat Ciolacu.

O comparație între fotbal și politică a fost făcută și de Emil Boc. Acesta a susținut că „PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun, pentru țară, pentru România”.


Accesează: