Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Câți mai trebuie să moară ca să învățați?”
Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Câți mai trebuie să moară ca să învățați?”

Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Câți mai trebuie să moară ca să învățați?”

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, după tragedia care a avut loc vineri la Matei Balș.

Șeful PSD Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu după incendiul de la Spitalul Matei Balș.

Reamintim că vineri dimineață la ora 5:00 au fost înregistrate primele apeluri la 112. Oamenii sunau și anunțau că spitalul este în flăcări.

Flăcările au cuprins mai multe etaje ale unui pavilion. În urma tragediei, cinci persoane și-au pierdut viata, iar restul pacienților au fost mutați în alte spitale.

Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu

În lumina evenimentelor tragice ce au avut loc în Capitală vineri dimineață, Marcel Ciolacu îi cere demisia ministrului Sănătății.

El spune că acest lucru nu este de ajuns și că ar trebui luate mai multe măsuri.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienți!

Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară!

Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” și reforma…

Cîțu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunța iar tăieri de salarii și sporuri în Sănătate și sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate și i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe șefii de spitale că nu fac investiții în infrastructură!!!

Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu și toată liota de moraliști din USR-PLUS dau declarații de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere și ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reușim să învățăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câți români mai trebuie să moară până veți învăța, iresponsabililor?

Știu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi înghețe, la propriu și la figurat, ținându-i în frig în case și tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate!

Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării!!!”, a scris Ciolacu pe Facebook.