Marcel Ciolacu, pe teren. A participat la antrenamentul naționalei înainte de meciul cu Elveția

Marcel Ciolacu, pe teren. A participat la antrenamentul naționalei înainte de meciul cu Elveția Marcel Ciolacu și echipa națională a României. Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu a dorit să participe la sesiunea de antrenament a echipei naționale a României înaintea confruntării cu Elveția și a ținut să-i felicite personal pe jucători pentru reușita de a se califica la Euro 2024.

În consecință, luni seara, premierul Marcel Ciolacu a pășit pe teren la ultima sesiune de antrenament ținut de echipa naționalei înaintea partidei cu Elveția, marcând astfel încheierea campaniei de calificare la Euro 2024.

Marcel Ciolacu a felicitat echipa naționalei pentru calificarea la Euro 2024

Naționala României și cea a Elveției și-au garantat deja locurile la Euro 2024, însă meciul de pe Arena Națională are o importanță deosebită.

Echipa câștigătoare va ocupa primul loc în grupă și va fi plasată în urna a doua la tragerea la sorți pentru faza finală a turneului. Și un rezultat de egalitate avantajează România.

Ne puteți urmări și pe Google News

În apropiere de ora 20.00, premierul a sosit la baza de antrenament a „tricolorilor” de la Mogoșoaia. Dat fiind că jucătorii erau încă pe teren în timpul antrenamentului, politicianul a ocupat un loc în tribună.

De acolo a urmărit cu atenție ultimele 15 minute ale sesiunii, condusă de Edi Iordănescu.

Premierul a avut o întâlnire cu membrii echipei, personalul tehnic și conducerea Federației Române de Fotbal. În timpul vizitei, Ciolacu a primit un tricou personalizat de la FRF, purtând numele său și numărul 12.

Mai târziu, premierul a distribuit mai multe fotografii pe Facebook, însoțite de un mesaj scurt.

„Suntem mândri de voi! Hai, România!”, a scris Ciolacu.

Premierul le-a ținut și un discurs jucătorilor

Vizibil încântat de succesul echipei naționale, Ciolacu a socializat în tribune cu Răzvan Burleanu, președintele federației. A fost prezent și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și alți oficiali prezenți la Casa Fotbalului.

După încheierea sesiunii de antrenament, premierul României a ajuns la hotelul din cadrul complexului de la Mogoșoaia. Apoi a adresat un discurs scurt jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic al echipei naționale.

Ciolacu și jucătorii echipei naționale

Ciolacu și jucătorii echipei naționale, înaintea meciului cu Elveția. Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu a exprimat recunoștința pentru echipa naționalei, subliniind mândria sa pentru calificare și bucuria pe care au adus-o românilor.

Le-a transmis urări de succes în meciul cu Elveția și și-a exprimat speranța că „tricolorii” vor încheia grupa pe prima poziție, potrivit Fanatik.

Echipa naționalei, plăcut surprinsă de vizita lui Marcel Ciolacu

Echipa naționalei a fost plăcut surprinsă de prezența lui Marcel Ciolacu la Mogoșoaia și l-au aplaudat în semn de apreciere după ce acesta a încheiat discursul.

Cam la jumătate de oră de la sosirea sa, Marcel Ciolacu a părăsit baza de antrenament.

Reprezentativa tricoloră, calificată deja la Euro, va juca marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, cu Elveţia, în ultima etapă a grupelor preliminare.