Evenimentul ZileiSportEdi Iordănescu și salariul misterios pe care îl are la FRF. Mitică Dragomir, convins că selecționerul merită mai mult

Edi Iordănescu și salariul misterios pe care îl are la FRF. Mitică Dragomir, convins că selecționerul merită mai mult

Edi Iordănescu și salariul misterios pe care îl are la FRF. Mitică Dragomir, convins că selecționerul merită mai mult
Federația Română de Fotbal a primit zece milioane de euro în urma calificării la EURO 2024. Acum, Edi Iordănescu a dezvăluit și salariul său lunar.

După calificarea României la Euro 2024 au apărut discuții despre salariile celor de la Federație. De aceste discuții nu a scăpat nici Edi Iordănescu, care și-a dezvăluit în direct salariul.

Edi Iordănescu câștigă 20.000 de euro pe lună

Horia Ivanovici a aflat de la Edi Iordănescu adevărata sumă pe care o primește lunar de la FRF:

„Chiar acum vorbeam cu selecționerul, mi-a zis selecționerul să îi transmit lui Dumitru Dragomir, pe care îl iubește și îl stimează, că nu are 30.000 salariu pe lună, are 20.000 pe lună. Îl citez pe Edi Iordănescu: ‘Veneam și gratis la echipa națională.‘

Deci 20.000 de euro pe lună are Edi Iordănescu, care sincer, pentru un selecționer, e puțin, e ca și cum a venit pe gratis”, a spus Horia Ivanovici.

Răzvan Burleanu, președinte FRF

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe selecționer să își renegocieze salariul

Dumitru Dragomir a discutat despre ce salariu încasează Edi Iordănescu de la FRF. Fostul președinte LPF susține că banii pe care îi ia selecționerul echipei naționale sunt puțini:

„(n.r. Ar trebui să continue și în preliminariile următoare pentru Mondial?) Asta clar. Păi are cineva curaj să îl dea afară acum? Sau să îi zică ceva? Eu dacă aș fi în locul lui aș cere, cel puțin, un milion de euro pe an.

Are 30 de mii de euro pe lună, deci 360 de mii de euro pe an. Dacă aș fi în locul lui nu aș sta sub un milion. După rezultatele astea dacă se supără și nu merge în Germania, e antrenor de 5 milioane de euro în Arabia Saudită. E unul dintre cei care a calificat o echipă națională la un turneu final”, a spus Dumitru Dragomir.

Edi Iordănescu va intra într-o pauză de la aparițiile TV

Într-un mesaj trimis lui Horia Ivanovici la Fanatik Superliga, Edi Iordănescu a spus că are nevoie de o pauză. Moderatorul a dezvăluit că selecţionerul nu va mai vorbi public până la Euro 2024:

„Singura apariţie publică va mai fi după meciul cu Elveţia, de la conferinţa de presă oficială şi anunţă că după meciul cu Elveţia, timp de câteva luni, va intra în silenzio stampa, nu va mai da nicio declaraţie, nu va mai merge la nicio emisiune.

Nu va vorbi cu nimeni. Nu este vorba că este supărat, dar vrea să se refacă psihic şi să stea acasă cu familia pentru că familia a suferit enorm în această perioadă şi vrea să vină alături de familie”, se arată în mesajul trimis de Edi Iordănescu.


Accesează: