Un fost concurent Masterchef a a murit în timpul Maratonului din Londra, duminică (22 aprilie). A fost una dintre cele mai călduroase zile pe care le-a văzut Marea Britanie în ultima perioadă. Matt Campbell alerga în memoria tatălui său, Martin, care s-a stins din viață în vara anului 2016. Bărbatul a leșinat în fața colegilor lui, la mila 22,5.

 

Reamintim că un bucătar celebru care a participat la show-ul TV Masterchef a murit în timpul maratonului de la Londra, informează Sky News.

Concurentul Masterchef Matt Campbell a murit la vârsta de 29 de ani după ce s-a prăbuşit în timpul maratonului de la Londra.

Alerga la maraton în memoria tatălui său

Bărbatul a alergat peste 22 de mile când a căzut fulgerător. I s-a acordat asistenţă medicală şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde fostul concurent Masterchef a decedat câteva zeci de minute mai târziu.

Campbell, originar din Lake District, devenise celebru după ce a apărut în emisiunea Masterchef anul trecut. Tânărul alerga la maraton în memoria tatălui său Martin, care murise în urmă cu doi ani.

 

Te-ar putea interesa și: