După ce a văzut cum stau lucrurile, a decis să plece la o clinică privată. E supărată foc și pe sistemul de învățământ.

Mara Bănică a mers împreună cu fiul ei, la ”Matei Balș”, la urgențe, unde a avut parte de o experiență neplăcută. A fost pusă să aștepte șase ore, astfel că a decis să plece spre o clinică privată.

Fiul vedetei s-a îmbolnăvit, starea sa fiind foarte gravă când a ajuns la spital. Vedeta a povestit că a fost pusă să aștepte într-o sală cu mai mulți copii bolnavi, chiar dacă băiatul nu se simțea de loc bine.

”S-a întâmplat ce se întâmplă cu o jumătate din copiii din București, în sensul că fiul meu a făcut febră, l-am luat de la școală, avea dureri de cap, m-a sunat doamna învățătoare, l-am adus acasă, în câteva ore, febra a crescut. Ne-am dus la camera de gardă la Matei Balș – cu epidemia asta de gripă nici nu are rost să mergi în altă parte. Acolo ni s-a spus că trebuie să stăm șase-șapte ore să așteptăm – acolo erau mulți copii bolnavi, eu nu știam dacă al meu are sau nu gripă”, a povestit Mara Bănică pentru Cancan.ro.

Vedeta a decis imediat să plece cu copilul ei la o clinică privată. E mâhnită însă că majoritatea oamenilor probabil nu își permit asta. ”Eu mi-am permis să plec de acolo și să fac testul la o clinică privată. Foarte mulți oameni din țara asta nu își permit, pentru că e 400 de lei o consultație și o testare de gripă într-o clinică privată”, a mai spus Bănică.

În urma vizitei la medic, fiul Marei Bănică a fost diagnosticat cu gripă de tip A și urmează tratamentul recomandat. Vedeta e supărată că nu se închid școlile și copii vin bolnavi la ore împrăștiind virușii de la unii la alții. ”Este o nebunie.

Nu înțeleg de ce nu s-au închis școlile. Repet – la mine în școală este al doilea val de gripă. Au făcut 15 copii în primă fază, acum ne țin cu școlile deschise ca să facă și ceilalți? E anormal! Când ai copilul bolnav, nu mai ești bine nici tu”,  a mai declarat Mara Bănică pentru Cancan.ro.