Evenimentul Zilei > Monden > Mara Bănică, de urgență la spital. Starea copilului este foarte gravă
Mara Bănică, de urgență la spital. Starea copilului este foarte gravă

Mara Bănică, de urgență la spital. Starea copilului este foarte gravă

Momente de cumpănă pentru Mara Bănică. Vedeta a ajuns de urgență la un spital din București și s-a izbit de disfuncționalitatea sistemului sanitar național.

După ce a văzut cum stau lucrurile, a decis să plece la o clinică privată. E supărată foc și pe sistemul de învățământ.

Mara Bănică a mers împreună cu fiul ei, la ”Matei Balș”, la urgențe, unde a avut parte de o experiență neplăcută. A fost pusă să aștepte șase ore, astfel că a decis să plece spre o clinică privată.

Fiul vedetei s-a îmbolnăvit, starea sa fiind foarte gravă când a ajuns la spital. Vedeta a povestit că a fost pusă să aștepte într-o sală cu mai mulți copii bolnavi, chiar dacă băiatul nu se simțea de loc bine.

”S-a întâmplat ce se întâmplă cu o jumătate din copiii din București, în sensul că fiul meu a făcut febră, l-am luat de la școală, avea dureri de cap, m-a sunat doamna învățătoare, l-am adus acasă, în câteva ore, febra a crescut. Ne-am dus la camera de gardă la Matei Balș – cu epidemia asta de gripă nici nu are rost să mergi în altă parte. Acolo ni s-a spus că trebuie să stăm șase-șapte ore să așteptăm – acolo erau mulți copii bolnavi, eu nu știam dacă al meu are sau nu gripă”, a povestit Mara Bănică pentru Cancan.ro.

Vedeta a decis imediat să plece cu copilul ei la o clinică privată. E mâhnită însă că majoritatea oamenilor probabil nu își permit asta. ”Eu mi-am permis să plec de acolo și să fac testul la o clinică privată. Foarte mulți oameni din țara asta nu își permit, pentru că e 400 de lei o consultație și o testare de gripă într-o clinică privată”, a mai spus Bănică.

În urma vizitei la medic, fiul Marei Bănică a fost diagnosticat cu gripă de tip A și urmează tratamentul recomandat. Vedeta e supărată că nu se închid școlile și copii vin bolnavi la ore împrăștiind virușii de la unii la alții. ”Este o nebunie.

Nu înțeleg de ce nu s-au închis școlile. Repet – la mine în școală este al doilea val de gripă. Au făcut 15 copii în primă fază, acum ne țin cu școlile deschise ca să facă și ceilalți? E anormal! Când ai copilul bolnav, nu mai ești bine nici tu”,  a mai declarat Mara Bănică pentru Cancan.ro.