Serialul de pe Netflix care s-a bucurat de un succes formidabil, dar care a fost anulat. Mulți fani se revoltă

Serialul de pe Netflix care s-a bucurat de un succes formidabil, dar care a fost anulat. Mulți fani se revoltă Netflix. Sursa foto: Arhiva EVZ

Serialul „Manifest” a apărut în 2018 și s-a bucurat de un succes formidabil încă din prima zi. Cu toate acestea, producătorii au decis să-l anuleze.Serialul a avut patru sezoane și 62 de episoade în total. Este un serial de dramă, care urmărește un grup de oameni la bordul unui avion care dispare, după niște turbulențe puternice.

Manifest, serialul care a făcut furori din prima zi

Pasagerii ajung cu bine acasă, în final, însă află că au fost dispăruți timp de cinci ani și jumătate. Viața lor se schimbă radical, iar aceștia încearcă să afle ce s-a întâmplat în acești cinci ani. Unii oameni îi văd ca pe niște eroi, iar alții ca pe niște creaturi rele.

A fost anulat, dar Netflix l-a cumpărat

„Manifest” a fost difuzat pe NBC, însă a fost anulat după trei sezoane, în iunie 2021, deși a fost propus și al patrulea sezon. În august 2021, Netflix a anunțat că a cumpărat drepturile asupra serialului, care a fost reînnoit pentru un nou sezon. “Manifest” a ajuns să fie unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platforma de streaming. El a fost în topuri luni întregi.

Este unul dintre dintre cele mai spectaculoase seriale

În 2022, primele câteva episoade ale sezonului patru au strâns, în total, 57,1 milioane de ore de vizionare în primele trei zile de lansare pe platformă. Deși ultima parte a sezonului patru a fost difuzată în iunie 2024, mulți utilizatori încă urmăresc serialul în număr mare. Pe Rotten Tomatoes, cel de-al patrulea sezon are un scor de 88%, potrivit Unilad.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Manifest s-a întors și este mai bun ca niciodată, profitând pe deplin de noua sa viață pe Netflix pentru a-i ține pe toți pe marginea scaunelor lor până în ultimul moment al acestui zbor”, spunea Jay Snow de la Collider. Creatorul serialului, Jeff Rake, a spus că este mândru de finalul serialului și că mulți fani vor fi uimiți.