„Cred că este un lucru bun şi un pas înainte", a declarat Claudiu Manda

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat trecerea în rezervă a generalului Dumbravă începând cu 1 septembrie. Alături de acesta, un alt general va fi trecut în rezervă la aceeași dată: Dan-Valentin Căpşună.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 28 august a.c., Decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Dumbravă Dumitru din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 septembrie 2018 şi Decretul privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Căpşună Dan-Valentin din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 septembrie 2018”, potrivit unui comunicat de presă, informează MEDIAFAX.

Dumitru Dumbravă este considerat unul dintre pilonii importanți a ceea ce politicienii au numit „Statul Paralel”, iar despre acesta s-a descoperit că avea un cont fals de Facebook prin care transmitea directive jurnaliștilor care erau în colaborare cu acesta, dar și unora dintre magistrați. Mai mult, Dumbravă, creatorul „câmpului tactic în Justiție” a fost elevul actualului ministru al Justiției, Tudorel Toader.