Pentru cine o cunoaște, reacția Gabrielei Iorgulescu poate fi surprinzătoare, însă apropiații înțeleg durerea pe care o simte în aceste zile. Fire liniștită, soția președintelui LPF a răbufnit după ultimele comentarii din mass-media referitoare la fiul ei și, într-un acces de furie, a postat pe contul personal de Facebook un atac furibund la adresa „chibiților”.

Gabriela Iorgulescu, de profesie psiholog, amenință cu dezvăluiri-bombă despre persoanele din anturajul lui Mario, multe dintre ele având statutul unor „întreținuți”, lipitori agățate de portofelul juniorului.

Iată ce reacție a avut lui Mario Iorgulescu vizavi de această poveste:

Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul. Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi ok noaptea când vă duceţi la culcare? Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi?! O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti? Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize. Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media… Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul! Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi! Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» (…) Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”.

Altfel, din ultimele informații, se pare că Mario Iorgulescu ar suferi și parțiale pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut tatăl în momentul în care a deschis ochii, iar medicii păstrează în continuare rezerve cu privire la șansele lui de recuperare totală.