Evenimentul Zilei > Politica > Maia Morgenstern FACE MIŞTO de Lucian Romaşcanu! Ce îi REPROŞEAZĂ noului ministru al Culturii
Maia Morgenstern FACE MIŞTO de Lucian Romaşcanu! Ce îi REPROŞEAZĂ noului ministru al Culturii

Maia Morgenstern FACE MIŞTO de Lucian Romaşcanu! Ce îi REPROŞEAZĂ noului ministru al Culturii

Îndrăgita actriţă Maia Morgenstern îl ironizează în termeni duri, pe Facebook, pe controversatul ministru al Culturii – Lucian Romaşcanu, fost director al tabloidului „Cancan” – lăsând să se înţeleagă că noul demnitar nu are nimic în comun cu fişa postului pe care îl ocupă, graţie coaliţiei PSD-ALDE.

„Bună dimineața. Va rog frumos, aș dori, aș avea nevoie de consiliere. Vreau sa ma înscriu în audiență la Excelență sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identității Naționale… Societatea Cioclopedica… "Aurora Romana …Racnetu' Carpaților… de Balet și Bune Maniere..

Sau poate că ar fi mai bine sa-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendența valorificarii filonului moștenitorii culturale în contextul implementării standardelor diversificarii mijloacelor de expresie și metodelor de comunicare. Liminale. Da și subliminale. Să zic cuturalism ( sau culturism – nu-mi mai aduc aminte bine) și multiculturalism.

Dar dacă Excelența sa nu-si mai aduce aminte de mine??? La cate are, săracul, pe cap!?!?!
Poate că cel mai bine ar fi sa ma prezint cu câteva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasă emulație spirituală și profundă respirație poetică…ca nu-mi aduc aminte cum se numesc…parca ceva ce începe cu C sau K.. Ceva scriitură imunda în care eu și familia mea, viața mea privată- făceau obiectul unei balacareli gretoase????? Acesta este un pamflet..si ma reprezintă doar pe mine. Pe nimeni altcineva – dintre apropiați, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern .