Evenimentul Zilei > Actualitate > Mai mulți sportivi români SE REVOLTĂ după ce primele handbalistelor au fost mărite
Mai mulți sportivi români SE REVOLTĂ după ce primele handbalistelor au fost mărite

Mai mulți sportivi români SE REVOLTĂ după ce primele handbalistelor au fost mărite

Mai mulți sportivi români, în frunte cu Marian Dragulescu, au criticat modalitatea de premiere a handbalistelor românce, după Campionatul Mondial din Danemarca.

Handbalistele românce au obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, iar Guvernul României a hotărât să mărească bonusul „tricolorelor”, de la 7.500 de euro, la 11.000 de euro. După această decizie, mai mulți sportivi români au contestat sumele încasate de handbaliste, iar Marian Drăgulescu a amenințat că va protesta în faa Guvernului.

„Mie mi se părea corect să fim apreciaţi şi stimulaţi la fel, dar iată că argintul meu nu face cât bronzul handbalistelor. Eu am câştigat medalia la începutul lunii noiembrie şi peste puţin timp s-a produs schimbarea de guvern. Ideea e că pe mine nu m-a băgat nimeni în seamă, nu m-a felicitat nimeni, nu m-a chemat nimeni de la nici un Guvern sau vreo autoritate locală să-mi dea o floare sau o diplomă", a spus Marian Drăgulescu, după cum precizează Mediafax.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.