Evenimentul Zilei > Actualitate > Mai multe OZN-uri au fost filmate în St. Petersburg. Un cercetător rus a aflat ce cred extratereştrii despre noi | VIDEO
Mai multe OZN-uri au fost filmate în St. Petersburg. Un cercetător rus a aflat ce cred extratereştrii despre noi | VIDEO

Mai multe OZN-uri au fost filmate în St. Petersburg. Un cercetător rus a aflat ce cred extratereştrii despre noi | VIDEO

Imaginile înregistrate pe cerul de deasupra St. Petersburgului par a fi o adevărată invazie extraterestră dacă ne luăm după numărul mare de lumini care apar şi a numărului mare de oameni care au dat telefoane pentru a avertiza autorităţile.

Nopţile dintre 9 şi 11 aprilie ale acestui an le-au dat fiori ruşilor din zona oraşului St. Petersburg. Ei au putut vedea la început câteva luminiţe care se mişcau pe cer, după care numărul lor a început să crească.
Unele dintre cele mai ciudate formaţiuni luminoase au fost surprinse chiar şi de camerele de vederi ale unor amatori.
Cei de la site-ul de ştiri LifeNews din Rusia susţin că, din informaţiile obţinute de ei, prezenţa navelor extraterestre a pus probleme avioanelor care aterizau sau intenţionau să decoleze de pe aeroportul Pulkovo.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/KbWBSaP1dGc" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

O agenţie de ştiri susţine că mai mulţi oameni au dat telefon şi la ei pentru a-i anunţa că mai multe OZN-uri se pot vedea pe cer. “M-am uitat pe geam şi am văzut un punct portocaliu luminos. Ulterior, puctul s-a divizat şi a început să se mişte cu destul de mare viteză pe cer. A scăzut în luminozitate şi în final a dispărut", le-ar fi declarat un cititor.
Autorităţile nu au făcut nicio declaraţie oficială în legătură cu luminile ciudate înregistrate chiar şi de camerele de vederi pe cerul St. Petersburgului.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/HSmNHOOkcSc" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

Într-un articol din Moscow Times a apărut şi părerea avizată a unui om de ştiinţă rus, care cu ocazia apariţiei OZN-urilor s-a gândit să lanseze şi el o teorie despre cum crede el că ne percep creaturile nepământene.
“Extratereştrii se uită la noi ca la nişte idioţi, oameni nedezvoltaţi", a declarat omul de ştiinţă Sergei Smirnov de la observatorul Pulkovo de la marginea St. Petersburgului.
“Probabil că ei ne-au înconjurat întreaga galaxie deja cu un fel de ecran şi trimit avertismente către sute de miliarde de stele că civilizaţia de lângă steaua pitică pe care noi o numim Soare este periculoasă ", a mai declarat omul de ştiinţă.
Sursă: Huffington Post