Evenimentul ZileiSocialMafia a intrat în afacerea vaccinurilor! Se lucrează în stil mare

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor! Se lucrează în stil mare

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor! Se lucrează în stil mare
Europol nîncearcă să dea de urma unei rupări de crimă organizată care oferă se oferă sî furnizeze catități uriașe de vaccin guvernelor din întreaga Uniune Europeană.

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor! rupările de crimă oranizată par să lucreze în stil mare.

Reprezentanții Europol și ai echipei antifraudă a UE (OLAF) avertizează că mafioții au încercat să vândă aproape un miliard de doze de vaccin împotriva Covid-19 pe piața neagră.

Într-un raport secret, adresat statelor membre, Oficiul European de Luptă Antifraudă a declarat că e vorba de o afacere de aproape 13 miliarde de euro.

Ancheta a fost declanșată săptămâna trecută la ordinul președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu ocazia unui summit virtual al liderilor UE.

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor

 

OLAF a afirmat că guvernele și oficialii din domeniul sănătății au fost abordați de mafioți care s-au prezentat drept intermediari ai unor giganți farmaceutică.


China își testează armele secrete pe indieni!  Pot paraliza o țară întreagă!


Se pare că acești escroci ar folosi site-uri web și profiluri de socializare pentru a face să pară că este vorba de afaceri leale și serioase.

Aproximativ 92% din aceste oferte false vizau livrarea vaccinului AstraZeneca

„În mai multe cazuri, la momentul ofertei, companiile care făceau ofertele fuseseră deja dizolvate sau erau administrate de persoane cu antecedente penale dovedite”, se arată în raport, potrivit știrilor Bloomberg.

Memorandumul, care a fost distribuit guvernelor UE, a adăugat că a existat un furt de vaccin, dar există și posibilitatea ca dozele să fi fost deturnate de oficiali corupți.

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor. E posibil să fie vorba de ser contrafîcut

De asemenea, guvernele sunt avertizate că există riscul ca vaccinurile care au inundat piața neagră să fi fost contrafăcute sau să nu îndeplinească standardele de calitate.
Purtătorul de cuvânt al Europol, Jan Op Gen Oorth, susâine că afacerile cu vaccinuri au început să preocupe foarte tare diverse structuri mafiote. .

El susține că contractele propuse guvernelor sunt „încercări frauduloase de a fura bani, deoarece niciuna dintre ofertele cunoscute astăzi nu este autentică”.

Uniunea Europeană nu a anunțat, până în acest moment, ce țări au fost vizate de astfel de oferte frauduloase. Săptămâna trecută s-a aflat că Germania ar putea fi una dintre țările vizate de escroci. Potrivit tabloidul german Bild, mai multor state ale Uniunii Europene li s-au oferit până la 100 de milioane de doze pe „piața gri”.

Vaccinurile par să fi fost exportate ilegal de la fabricile din India care produc vaccinul sub licență.


Imnul lui Satan, la Eurovision. Scandal uriaș. S-au făcut arestări


De asemenea, au fost raportate tentative de vânzare ilicită a vaccinurilor BioNTech / Pfizer și Moderna.

Mafia a intrat în afacerea vaccinurilor. AstraZeneca spune că nu vinde companiilor private

În ceea ce privește vaccinul AstraZeneca, conducerea a emis un avertisment către guverne să respingă orice ofertă pentru vaccinul lor care vine din partea unei terțe părți,

„În momentul de față noi putem accentul pe îndeplinirea angajamentele substanțiale pe care ni le-am asumat față de guverne și organizațiile internaționale din domeniul sănătății, încercăm să le onorăm cât mai repede posibil, pentru a ajuta la încetarea pandemiei.

„Ca atare, în prezent nu există o furnizare, vânzarea sau distribuire a vaccinului către sectorul privat de vaccin.

Dacă cineva oferă vaccinuri , este probabil să fie contrafăcut, așa că oferta ar trebui refuzată, iar cazul raportat autorităților locale de sănătate”, scrie ziarul britanic Daily Express.

Se naște”alianța imposibilă”! Vechii dușmani se împacă de frică


Accesează: