Evenimentul Zilei > Social > Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, revine în televiziune. Va modera o emisiune „în premieră”
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, revine în televiziune. Va modera o emisiune „în premieră”

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, revine în televiziune. Va modera o emisiune „în premieră”

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, revine în televiziune după o pauză îndelungată. Ea va fi moderatoarea emisiunii de la TVR „Țară, țară, cine ești?”.

Mădălina Dobrovolschi și-a anunțat revenirea în televiziune, domeniul pe care, spune ea, îl cunoaște cel mai bine. Ea a luat o pauză îndelungată din media, timp în care a fost și purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale în primul mandat de președinte al lui Klaus Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi revine pe micile ecrane

Dobrovolschi a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a precizat că emisiunea pe care o va modera va fi o premieră și va fi difuzată în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55.

„Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu – televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Ea a continuat și a dezvăluit că prin emisiunea „Țară, țară, cine ești?”, publicul va cunoaște oameni care au energia și deschiderea de a scoate România din topurile negative. Ea a adăugat că de abia așteaptă să se revadă cu telespectatorii și speră că emisiunea va ajunge rapid în topul preferințelor lor.

Care va fi formatul emisiunii de la TVR

Emisiunea „Țară, țară, cine ești?” va fi prezentată începând cu 30 septembrie. Formatul va fi unul inedit, încercându-se să se contrapună două Românii, una a problemelor și una a soluțiilor.

Fiecare ediţie va aduce în faţa publicului câte doi invitaţi, unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi unul care este un exemplu pentru cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuție.

Temele abordate în emisiune se vor baza pe subiecte importante de dezbatere și vor scoate în evidență exemplele care pot aduce țării noastre o imagine mai bună, nu una negativă, așa cum mulți străini sunt obișnuiți.