Evenimentul Zilei > Actualitate > MĂCEL în INIMA Italiei! Războiul ROMÂNO-ROMÂN i-a șocat pe italieni. Carabinierii au intervenitd e URGENȚĂ
MĂCEL în INIMA Italiei! Războiul ROMÂNO-ROMÂN i-a șocat pe italieni. Carabinierii au intervenitd e URGENȚĂ

MĂCEL în INIMA Italiei! Războiul ROMÂNO-ROMÂN i-a șocat pe italieni. Carabinierii au intervenitd e URGENȚĂ

Italia este din nou cu ochii pe comunitatea de români după ce zona Toscana a fost câmpul unui război care i-a șocat pe italieni. Conform informațiilor din presa italiană, un război etnic între două grupuri de români a avut loc recent la Florența. Cele două grupuri s-au bătut pe "dreptul" de a ocupa o clădire abandonată din Via Carlo Alberto Dalla Chiesa.

Scandalul a avut loc duminică, atunci când un grup de români s-a întors la „casa” pe care au ocupat-o până în februarie, când au fost scoși de autorități. Când locul a rămas liber, alte două familii originare din România au ocupat „casa”, a dezvăluit lanazione.it. 

Foștii „proprietari” au vrut să-i scoată pe „chiriași” cu forța, folosindu-se și de o bâtă de baseball. Un bărbat în vârstă de 29 de ani s-a ales cu o fractură craniană severă, care necesită 30 de zile de spitalizare. Un altul a fost spitalizat, dar nu are răni grave. 

Carabinierii au găsit câțiva dintre agresori, toți copii și bărbați. Nu li s-a dezvăluit identitatea, dar au fost publicate vârstele atacatorilor: 15, 16, 29 și 41 de ani. Carabinierii îi caută pe ceilalți participanți la războiul „româno-român” de la Florența.  

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: