Nicio problemă, au avut grijă fanii de la Dinamo și Poli să ne reamintească acele momente. Se spaimă pentru cetățeni, de adrenalină și „stil de viață” pentru „ultrași”.

Marți dimineață a fost bătaie în toată regula în Piața Unirii din Timișoara. Protagoniști: dinamoviștii și poliștii, care s-au încăierat ca altădată, lăsând prăpăd în urma lor – geamuri sparte, mașini vandalizate și oameni nevinovați răniți.

Din informațiile pressalert.ro, un grup de dinamoviști a fost interceptat în zona sensului giratoriu de la Punctele Cardinale. Au mușcat și „câinii” din poliști, dar până în final timișorenii au profitat din plin de avantajul terenului propriu și i-au cam „închinat” pe dinamoviști.

Sosirea jandarmilor s-a lăsat cu legitimarea …bucureștenilor, care acuză că cei din grupul rival nu sunt și ei legitimați de poliție. Corb la corb nu-și scoate ochii, s-au plâns ultrașii lui Elias Bucurică, membri ai grupului „Supras”.

Un martor la bătaia suporterilor a povestit: „Dintr-o dată ne-am trezit cu valul peste noi. Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piața Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coșbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alții. Unii dintre ei aveau bâte”. Altul s-a arătat indignat fiindcă i s-a vandalizat mașina: „Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”.

Dinamo joacă marți la Arad, cu UTA, in faza 16-imilor de finală ale Cupei României.