Lunetist prins de protestatarii de la Kiev. Vezi ce pedeapsă a primit | GALERIE FOTO

Lunetist prins de protestatarii de la Kiev. Vezi ce pedeapsă a primit | GALERIE FOTO

După ce protestatarii din Kiev au preluat controlul asupra complexului unde locuia fostul președinte ucrainian Viktor Ianukovici, un presupus lunetist a fost prins de către manifestanți, relatează Daily Mail.

Momentul prinderii și pedepsirii lunetistului care făcea parte din forțele pro-guvernamentale a fost importalizat de fotojurnaliștii prezenți la Kiev. Bărbatul a fost târât de mulțime pe stradă, lovit și chiar "exorcizat" cu o cruce. CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE Pe de altă parte, bilanțul confruntărilor violente de la Kiev a ajuns la 88 de morți, bilanț ce include "numărul cunoscut de persoane care au fost ucise în violenţele de la Kiev începând de la 18 februarie", potrivit unui anunț postat aseară pe site-ul Ministerului Sănătății din Ucraina. Ministerul a anunţat, de asemenea, că 645 de persoane au fost rănite în violenţele din capitală, potrivit postului Russia Today. Peste două treimi dintre răniţi au fost spitalizaţi. În total, 42 de persoane au solicitat îngrijiri medicale sâmbătă, iar 33 au fost internate, adaugă aceeaşi sursă citând un comunicat. CITIȚI ȘI:

  • Ianukovici s-ar fi întâlnit cu Timoşenko sâmbătă, la Harkov, înainte să fie eliberată
  • Reședința lui Viktor Ianukovici. Gradina zoologică, parc auto si un vapor | GALERIE FOTO
  • CRIZA din UCRAINA. Parlamentul a votat demiterea președintelui. Iulia Timoşenko s-a adresat manifestanților din Kiev: "Trebuie pedepsiţi cei care au împuşcat în inimi eroii noştri"