Lumea fără Michael Jackson, la "Evenimentele zilei"

Lumea fără Michael Jackson, la "Evenimentele zilei"

Fani din toată lumea asistă astăzi, prin intermediul canalelor media sau chiar din Los Angeles, la funerariile lui Michael Jackson. Întrebările legate de averea şi de situaţia celor trei copii săi vor fi câteva dintre întrebările pe care jurnaliştii de la Evenimentul zilei şi invitaţii le vor dezbate în ultima parte a emisiunii de astăzi.

Începând cu ora 17.00, artistul Mihai Godoroja şi Vlad Stoicescu, redactor EVZ, dezbat unul dintre cele mai urmărite subiecte ale momentului. O intervenţie specială o va avea Florentina Ciuverca, corespondent EVZ din Los Angeles.

Din programul de astăzi: 16.30-17.00: Un subiect interesant pentru toţi studenţii care se gândesc să obţină venituri mai mari în timpul vacanţei de vară a fost dezbătut pe platoul emisiunii de redactorii EVZ şi de invitatul Romeo Moşoiu, director al Agenţiei de joburi pentru studenţi.

Pornind de la articolul publicat astăzi în Evenimentul zilei, "Studenţii români luptă cu criza în hotelurile şi barurile din afară", s-a oferit o imagine actualizată a pieţei de muncă pentru studenţii care preferă locurile de muncă în străinătate. În contextul crizei, şi acest sector a suferit ajustări considerabile. Prezenţi pe platoul emisiunii au fost Vlad Stoicescu, Teodora Trandafir şi Ana Bâtcă, redactori EVZ, alături de invitatul Romeo Moşoiu, director al Agenţiei de joburi pentru studenţi. 16.00-16.30: În cadrul emisiunii "Evenimentele zilei" s-au dezbătut cauzele unei prognoze sumbre din partea economiştilor, respectiv diminuarea salariilor bugetarilor cu 7% şi efectele acestei măsuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitatul din platou, Ştefan Rădeanu, Vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România, împreună cu redactorii Evenimentul Zilei, Paul Barbu şi Vlad Stoicescu, au oferit o imagine asupra situaţiei salariaţilor bugetari, în contextul reducerii remuneraţiilor acestora.

Au mai fost prezenţi în cadrul emisiunii Ana Bâtcă, redactor evz şi Adrian Vasilescu, Consilierul Guvernatorului BNR.

14.00-16.00: În prima parte a emisiunii, s-a vorbit despre prima vizită în Rusia a preşedintelui american Barack Obama. Despre acest eveniment diplomatic, fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Evenimentele zilei".

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00. 

 

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.