Latifundiarul din Pipera era intersat de un nou transfer, fundașul Andrei Chindriș (20 ani), pe care îl dădea ca și jucător la roș-albaștri. Numai că fotbalistul și-a prelungit înțelegerea cu botoșănenii.

Planul ăsta l-am stabilit încă din vara acestui an. Nici în Germania nu o să îi dau drumul. Nu vorbesc aiurea, că am ceva pentru Chindriș și din Germania.

La FCSB nu vreau să îl dau acum pentru că nu vreau ca acest băiat să pățească ce pățește acum Moruțan la FCSB. Vouă vă place ce se întâmplă cu Moruțan? Mie nu îmi place absolut deloc, dar nu m-am mai înțeles cu el.Era disperat să plece, iar acum a ajuns să joace la FCSB ca boxerii, joacă doar câteva minute. Eu i-am zis să stea la mine un an ca să joace meci de meci, nu șase luni. L-am avertizat că riscă să se ducă acolo și să stea rezervă”, a declarat Iftime.

„Moruțan era jucătorul celor de la FCSB, dar ne puteam înțelege să fie împrumutat la Botoșani un an. Juca cu numărul 10 și îl făceam unul dintre cei mai buni mijlocași din România, dar nu a vrut el să mai stea. Pentru FCSB el a ratat și BAC-ul, iar eu am ținut mult de tot la Moruțan. Țin și acum, dar nu vreau să facem cu Chindriș aceeași greșeală”, a conchis patronul botoșănean, potrivit gsp.ro.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Evenimentul Zilei