Ludovic Orban, mulţumit de ieşire de la guvernare: "PNL nu putea decât să ia decizia de a nu mai fi în cârdăşie cu cei care fac zid împotriva baronilor corupţi"

Ludovic Orban, mulţumit de ieşire de la guvernare: "PNL nu putea decât să ia decizia de a nu mai fi în cârdăşie cu cei care fac zid împotriva baronilor corupţi"

Deputatul PNL Ludovic Orban s-a declarat, după şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului, "mai mult decât mulţumit", de decizia partidului din care face parte de a ieşi de la guvernare, şi de a nu "mai fi în cârdăşie cu cei care fac zid împotriva baronilor corupţi".

"Consider că este singura decizie care a putut fi luată. Ceea ce s-a întâmplat cu refuzul neruşinat al premierului Ponta de a numi miniştrii şi vicepremierul liberal nu reprezintă decât picătura care a umplut paharul. După alegerile din 2012 Victor Ponta a desfiinţat USL. (...) A refuzat sistematic să aplice măsurile liberale prevăzute în programul de guvernare, şi-a folosit poziţia de premier pentru a promova proiecte şi afaceri oneroase total contrare promisiunilor electorale", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, deputatul PNL s-a arătat deranjat că, "în ciuda circului mediatic", protocolul de coabitare între Traian Băsescu şi Victor Ponta nu a fost denunţat.

"PNL nu putea decât să ia decizia de a nu mai fi în cârdăşie cu cei care fac zid împotriva baronilor corupţi, cu cei care duc România într-o direcţie greşită, cu cei care folosesc puterea Guvernului nu pentru cetăţeni, cu cei care folosesc puterea politică şi guvernamentală", a mai spus Orban.

Ne puteți urmări și pe Google News