Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban, anunțul serii! Probleme în campanie: PSD nu e simplu de bătut
Ludovic Orban, anunțul serii! Probleme în campanie: PSD nu e simplu de bătut

Ludovic Orban, anunțul serii! Probleme în campanie: PSD nu e simplu de bătut

Un mare politician dezvăluie cine poate învinge PSD la alegeri.

PSD poate fi bătut de un singur partid, și anume este vorba de PNL. Această afirmație a fost făcută de premierul PNL, Ludovic Orban, care a declarat la Curtea de Argeş că PNL este singurul partid care pot câștiga alegerile în favoarea social-democraţilor.

Orban, îngrijorat de numărul de îmbolnăviri de COVID dar optimist că va câștiga alegerile 

Premierul Ludovic Orban a declarat că priveşte ”cu atenţie şi îngrijorare” numărul de îmbolnăviri de COVID-19 raportat miercuri. El susţine că cifra de 1.713 noi cazuri de COVID-19 este una ”relativă”. Premierul susţine că se face o analiză în această privinţă. El cere părinţilor, mediului de afaceri şi transportatorilor să respecte regulile de distanţare socială şi de protecţie sanitară.

”Cu siguranţă privesc cu atenţie şi cu îngrijorare această dată de astăzi, dar este o cifră relativă. Aşteptăm analiza pe o perioadă mai lungă. (…) Ce pot să vă spun este că pe ultimele cinci săptămâni numărul de infectări a fost relativ constant, ba chiar au fost două săptămâni în care a avut un trend uşor de descreştere numărul de persoane infectate. În ultimele cinci săptămâni au fost aproximativ 8.000 de persoane infectate pe săptămână. În ultimele două zile numărul de persoane diagnosticate a fost de şase sute optzeci şi ceva. Ieri a fost de 1111. E posibil să nu fi fost raportări care să fi fost făcute chiar la momentul realizării analizelor prin care s-a stabilit diagnosticul. Din cauza asta facem o analiză”, a declarat, miercuri după-amiază, premierul Ludovic Orban,

„Suntem singurii (…) care avem puterea de a bate PSD”

„Suntem singurii (…) care avem puterea de a bate PSD. PSD nu e simplu de bătut. După fiecare bătaie pe care a încasat-o PSD, că s-a săturat lumea de minciunile lor, uşor-uşor au mizat pe uitare, au revenit şi de fiecare dată au revenit şi au mai distrus ceva din ţara asta, au mai creat o întârziere pentru vreun proiect, au mai nenorocit nişte oameni, au mai alungat nişte tineri din ţară la fiecare revenire la putere”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, un avantaj al PNL în cadrul alegerilor locale sunt edilii liberali care sunt în funcţie şi care au arătat că se poate face performanţă în administraţie.

„Unde sunt primari liberali există investiţîi”

„Primarii pe care îi avem se deosebesc radical de cei mai mulţi dintre primarii PSD. Unde sunt primari liberali există investiţîi. Există atragere de fonduri europene şi proiecte pe fonduri europene, (…) există dezvoltare a infrastructurii (…). Lucrul ăsta trebuie să-l spunem oamenilor, să le arătăm că merită să încerce pe mâna liberalilor”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent miercuri, la Piteşti şi Curtea de Argeş, la acțiunile de prezentare a candidaţilor PNL pentru alegerile din 27 septembrie, potrivit agerpres.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: