Chiar dacă este persoană cu handicap, bărbatul nu s-a ferit să profereze injurii la adresa Poliției, crezând că va fi iertat. A scris pe un banner imens mesajul ”M..e miliția! Hai la treabă”.

La scurt timp, polițiștii au bătut la ușa bărbatului, i-au pus cătușe la mâini și l-au dus la secția de poliție, unde i-au aplicat o amendă pentru proferare de injurii.

După incident, bărbatul a a continuat în același ton. ”Atunci când superi miliția lucrurile pot lua întorsături la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Cum ar fi să fii săltat cu japca, tras afară din casă, în fața copiilor, amenințat cu spray și încătușat pentru că ai jignit ”miliția” locală. Iar comportamentul de gunoaie nu a fost suficient. Milițianul care m-a pus în cătușe, deși nu am opus nici un fel de rezistență, a insistat pe drumul către mașină, pe scări, să mă izbească de câteva ori de perete. Pentru că, nu-i așa, miliția ajută oamenii. Să ajungă niște legume, probabil… Ăștia sunt… Ăștia, cei care ar trebui să aibă grijă de siguranța celor care azi stau acasă din ordinul președintelui și fac foamea, fără venituri sau cu ceva ce statul numește șomaj tehnic, încă ne plătit. Iar țintele lor sunt cele mai vulnerabile categorii: cei ca mine, cu handicap, și minorități needucate! Pentru că, nu-i așa, e mai ușor cu cei ce nu se pot apăra!”, acuză cel care a afișat bannerul.