Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ primită de UN FOTOMODEL din România! A primit CONDAMNARE cu EXECUTARE!
LOVITURĂ primită de UN FOTOMODEL din România! A primit CONDAMNARE cu EXECUTARE!

LOVITURĂ primită de UN FOTOMODEL din România! A primit CONDAMNARE cu EXECUTARE!

Lovitură uriaşă primită de una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din lumea mondenă a Capitalei. Beatrice Tican află în cursul zilei de joi dacă următoarea perioadă o să o petreacă în spatele gratiilor.

Asta după ce, în primă instanţă, Tribunalul Bucureşti a condamnat-o la 1 an şi 2 luni de închisoare pentru mărturie mincinoasă! 

Instanţa a condamnat-o pe fosta soţie a intelropului Dan Neacşu, alias Cioară, dispunând, ca în final, să execute pedeapsa cea mai mare şi să plătească uriaşă: "(…) în final, inculpata având de executat pedeapsa rezultantă de 1 an şi 2 luni închisoare, la care se adaugă pedeapsa rezultantă de 18.666,66 lei amendă şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b din C. pen pe o durată de 1 an. (…) Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 63 ind. 1 din Vechiul C. pen. cu referire la art. 14 din Legea nr. 187/2012 privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă pe inculpată la plata sumei de 1300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat". Tican a încercat atunci să-şi acopere fostul partener cu toate că ea era dintre persoanele şantajate! Totul a plecat de la o sesizare depusă de modelul Beatrice Tican încă din data de 13 august 2014, când aceasta a susținut că soţul ei "prin ameninţare cu acte de violenţă, încearcă să o constrângă să revină la domiciliul conjugal, pe care îl părăsise, din cauza aceloraşi violenţe", dezvăluie spynews.ro.

Fostul model mai are o "coadă", aceasta fiind condamnată cu suspendare în urma unui conflict la care a participat alături de bărbatul ei, controversatul Dan Neacşu.