Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură pentru Antena 3. O VEDETĂ a postului pleacă! Nimeni se aştepta la acest nume greu
Lovitură pentru Antena 3. O VEDETĂ a postului pleacă! Nimeni se aştepta la acest nume greu

Lovitură pentru Antena 3. O VEDETĂ a postului pleacă! Nimeni se aştepta la acest nume greu

Postul TV Antena 3 pare să traverseze o perioadă grea. După ce Alina Petrescu a ales să accepte oferta premierului Grindeanu de a fi purtător de cuvânt al Guvernului, Răzvan Dumitrescu va pleca şi el.

Vedeta trustului Intact  va prezenta emisiunea doar în weekend, în restul săptămânii activând la un post local. Astfel, Începând cu 3 aprilie, jurnalistul va prezenta Clujul în direct, la televiziunea NCN din Cluj-Napoca, potrivit paginademedia.ro.

Răzvan Dumitrescu va face emisiune la NCN zilnic de luni până vineri, timp de două ore. Anunțul a fost făcut pe site-ul Ziar de Cluj.

Postul este deținut de jurnalistul clujean Liviu Alexa, care a declarat: „Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN”.