Evenimentul Zilei > Social > O NOUĂ LOVITURĂ pentru POLIȚISTUL PEDOFIL. Cel care ar fi trebuit „să-l PROTEJEZE” l-a „ARS” și mai rău
O NOUĂ LOVITURĂ pentru POLIȚISTUL PEDOFIL. Cel care ar fi trebuit „să-l PROTEJEZE” l-a „ARS” și mai rău

O NOUĂ LOVITURĂ pentru POLIȚISTUL PEDOFIL. Cel care ar fi trebuit „să-l PROTEJEZE” l-a „ARS” și mai rău

Polițistul pedofil care a agresat un copil în timp ce se afla cu el într-un lift a mai primit o lovitură, de această dată, chiar de la șeful său.

Comisarul şef Rene Emanuel Vornicu, cel căruia Eugen Stan i-a fost şofer ani la rând şi, potrivit presei, îl cunoştea pe acesta mai bine decât oricine altcineva şi avea încredere în el, luându-l la toate evenimentele, i-a deschis un proces acestuia, pentru a-l înfunda şi mai tare, scrie Spynews.

Pe lângă faptul că a solicitat instanţei să îl găsească vinovat pe Eugen Stan, Vornicu a cerut şi despăgubiri de la fostul subaltern, cei doi urmând a sta faţă în faţă, în faţa judecătorilor, pe 3 iulie. Aşa că, acum, din cei mai buni prieteni, care îşi ştiu toate secretele, cei doi au devenit duşmani de moarte.

Şeful poliţistului acuzat de pedofilie, Vornicu, a fost suspendat din funcţie la scurt timp după izbucnirea scandalului teribil.

„Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.