Mesajul ei către ducele de York vine după declarațiile repetate ale Palatului Buckingham, în care Andrew susține că este „îngrozit” de acuzațiile împotriva lui Epstein, el nefăcând nimic rău, potrivit publicației online dailymail.co.uk.

Roberts a susținut într-un proces celebru din 2015 că a făcut sex cu Andrew, când avea 17 ani, la Londra. Ea a spus că Epstein a tratat-o ca pe o sclavă sexuală și a jefuit-o din copilărie.

Andrew a negat întotdeauna acuzațiile.

Marți, Roberts a vorbit cu alte zeci de femei care au fost chemate în instanță de judecătorul Richard Berman, care se ocupă de cazul penal de trafic de persoane al lui Epstein, care, având în vedere suicidul său, se va încheia acum.

După audiere, ea a afirmat că este important ca autoritățile să continue cercetările în rețeaua Epstein.

„Nu este vorba despre cum a murit Jeffrey, ci despre cum a trăit, dar trebuie să ajungem la baza tuturor celor implicați în asta, începând cu Ghislaine Maxwell și mergând pe linia de acolo.

Am fost recrutată la o vârstă foarte fragedă din Mar-a-Lago și am intrat într-o lume pe care nu o înțelegeam. M-am luptat cu lumea aceea până astăzi. Nu voi înceta niciodată lupta, nu voi tăcea niciodată până când oamenii aceștia sunt aduși în justiție”, a spus ea.

În timp ce se îndepărta de podium, ea a fost întrebată despre prințul Andrew. După ce a ezitat o clipă, ea a spus: „Știe exact ce a făcut și sper să vorbească despre asta”.