Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură în televiziune. Un nume greu din România refuză întoarcerea pe micile ecrane
Lovitură în televiziune. Un nume greu din România refuză întoarcerea pe micile ecrane

Lovitură în televiziune. Un nume greu din România refuză întoarcerea pe micile ecrane

Andreea Marin, celebra prezentatoare cunoscută în întreaga țara pentru emisiunea „Surprize, surprize” a declarat că nu se va mai întoarce în televiziune, decât cu anumite condiții foarte stricte.

Andreea Marin a cunoscut cu adevărat succesul din televiziune odată cu show-ul „Surprize, Surprize”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România.

În ultima vreme, celebra prezentatoare a acceptat doar proiecte temporare, fără vreun gând serios de a reveni pe micile ecrane permanent. Astfel că, pentru moment, nu ia în calcul să semneze vreo înțelegere cu vreun post TV.

„Am primit oferte, dar nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor cam în fiecare săptămână. E un pas în plus să fii producătorul propriilor proiecte, așa că pe mine mă încântă mult mai mult prezentul, ceea ce fac astăzi”, a declarat Andreea Marin.

„Nu spun nu în eventualitatea propunerii unui program bine realizat, de calitate, fără economie de resurse, pentru că anumite lucruri nu se pot face bine din economie prea mare, însă baza activității mele va rămâne ceea ce am construit în ani buni de muncă și asta vreau să rămână și să crească, de ce nu?”, a mai declarat Andreea Marin, conform Cancan.