Evenimentul ZileiMondenLovitură devastatoare pentru Oana Zăvoranu! Pe „Querida” o paște falimentul

Lovitură devastatoare pentru Oana Zăvoranu! Pe „Querida” o paște falimentul

Lovitură devastatoare pentru Oana Zăvoranu! Pe „Querida” o paște falimentul
Oana Zăvoranu va trebui să plătească 15.000 de lei, la care se adaugă și cheltuieli de judecată de 3.607, 5 lei, căminului particular de bătrâni unde și-a abandonat bunica

Lovitură pentru Oana Zăvoranu! Vedeta a fost obligată de instanță să plătească suma de 15.000 de lei, la care se adaugă și cheltuieli de judecată de 3.607, 5 lei, suma reprezentând costurile totale pe care aceasta trebuia să le achite pentru cazarea bunicii ei într-un azil particular de bătrâni, scrie cancan.ro.

După ce a vândut vila mamei sale din Afumați, în care locuia bunica ei, Eufemia, Oana Zăvoranu a decis să o cazeze la un azil particular de bătrâni din Buftea, unde trebuia să plătească o taxă lunară în jur de 2.500 de lei. După un timp, vedeta nu a mai plătit taxa lunară pentru cazarea bunicii sale în cămin, motiv pentru care conducerea azilului de lux a decis să o dea în judecată.

În afară de faptul că a fost acționată în instanță pentru recuperarea datoriei, Oanei Zăvoranu i s- a făcut sesizare și la autoritatea tutelară, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Buftea. Chiar dacă Oana Zăvoranu a obținut câștig de cauză în prima instanță, după ce conducerea căminului de bătrâni a făcut apel, magistrații au dat altă decizie, hotărând că vedeta trebuie să achite contravaloarea chiriei neplătite timp de luni de zile.

Potrivit unor surse judiciare, magistrații de la Tribunalul Ilfov au dat în urmă cu câteva zile câștig de cauză casei de bătrâni, Oana Zăvoranu urmând să fie obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, dar și suma de 3.067,5 lei cheltuieli de judecată.

,,Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefă instanţei”, se arată în hotărârea magistraților.


Accesează: