Evenimentul Zilei > Social > LOTERIA, ÎN SCANDALUL SECOLULUI. Mulţi bănuiau măsulirea, dar ACUM S-A DOVEDIT TOTUL. Generaţii întregi, prostite la TV
LOTERIA, ÎN SCANDALUL SECOLULUI. Mulţi bănuiau măsulirea, dar ACUM S-A DOVEDIT TOTUL. Generaţii întregi, prostite la TV

LOTERIA, ÎN SCANDALUL SECOLULUI. Mulţi bănuiau măsulirea, dar ACUM S-A DOVEDIT TOTUL. Generaţii întregi, prostite la TV

Scandal uriaş în care este implicată Loteria irlandeză. Motivul? - La extragerea de sâmbătă, milioane de spectatori au văzut că o bilă avea imprimată pe ea nici mai mult, nici mai puţin decât două numere diferite. Scandalul nu a rămas fără urmări, organizatorii loteriei încercând să explice cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva.

Bila respectivă avea numerele 33 și 38, arată Mirror. Organizatorii loteriei au încercat să explice cum a fost posibil asta, după ce au primit un val de plângeri și reclamații de la jucătorii nemulțumiți.

”Loteria Națională îi asigură pe jucători de integritatea Lotto Plus 1. În timpul filmărilor, o reflectare a luminii a creat o iluzie și unii jucători au crezut că există două numere diferite pe bila 38. Nu a fost cazul. Greutatea, dimensiunea bilelor și numerele sunt strict controlate înainte de fiecare extragere”, a declarat purtătorul de cuvânt al loteriei irlandeze.