În aceste condiții, Loteria Română a luat măsura ca să suspende temporar toate extragerile, precum și ridicarea câștigurilor pe toată perioada de exercitare a situației de urgență.

Plata câștigurilor, transmit reprezentanții Loteriei Române, va fi reluată numai după ce activitatea va reveni la normal.

„Plata câștigurilor se suspendă temporar începând cu data de 25.03.2020. Termenele prevăzute în regulamentele de joc pentru ridicarea câștigurilor (90 de zile începând cu data tragerii), respectiv pentru restituirea sumelor jucate pentru concursurile Pronosport și Prono_S anulate (21 de zile de la data concursului care a fost anulat) nu mai curg, urmând a se relua după reînceperea activității. Decizia a fost luată că urmare a măsurilor dispuse de autorități privind limitarea deplasărilor pentru alte motive decât cele de strictă necesitate”, a transmis printr-un comunicat de presă Loteria Română

Pe data de 18 martie, reprezentanții Loteriei Române au anunțat, pe site, că activitatea este suspendată temporar, fiind anulate toate extragerile loto, precum și celelalte jocuri gestionate de Loteria Română.