Evenimentul Zilei > Actualitate > Loteria Bonurilor Fiscale: CE trebuie să conţină un bon câştigător!
Loteria Bonurilor Fiscale: CE trebuie să conţină un bon câştigător!

Loteria Bonurilor Fiscale: CE trebuie să conţină un bon câştigător!

Luni, 13 aprilie 2015, are loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, organizată de Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

1) a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale; 
2) sunt lizibile toate informaţiile obligatorii, aşa cum sunt prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.28/1999;
3) are valoarea totală exprimată în monedă naţională, egală cu valoarea extrasă;
4) a fost emis în ziua extrasă;
5) nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Revendicarea premiilor se face prin depunerea bonului fiscal câştigător, în original, la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate sau a paşaportului titularului bonului şi de o cerere al cărei model şi conţinut se aprobă prin ordin al ministrului finanţelor publice la propunerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.