Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza, de nerecunoscut. Fotografiile care i-au revoltat pe fani
Loredana Groza, de nerecunoscut. Fotografiile care i-au revoltat pe fani

Loredana Groza, de nerecunoscut. Fotografiile care i-au revoltat pe fani

Loredana Groza este total schimbată după un lung șir de operații estetice, iar internauţii n-o iartă.

Loredana Groza este criticată de  fani pe motiv că a exagerat cu operațiile estetice. Mai mult, câțiva internauți s-au grăbit să o asemene cu Loredana Chivu. Totul a pornit de la câteva fotografii postate de artistă pe rețelele de socializare, în care internauții au văzut asemănările izbitoare: operații estetice, imagini modificate, haine sumare, amândouă blonde etc.

Loredana Groza a fost asemuită cu  Loredana Chivu

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea”, a explicat Loredana Groza.

După ce a fost acuzată că seamănă cu Loredana Chivu aceasta a răspuns:  „O să râzi, sunt chiar eu” i-a spus Loredana Groza, internautului.

Mesajul internautului: „Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!” -a scris internautul”.

Imaginile postate pe social media cu Loredana Groza transformată… dar şi foarte frumoasă:

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat
Un medicul estetician a explicat, într-un video, ce intervenţii ar fi suferit Loredana, remarcând că are un ten bine hidratat, cel mai probabil apelând la acid hialuronic, dar şi că pielea este perfect întinsă, rezultat al botoxului în zona frunţii, a ochilor şi a sprâncenelor. De asemenea, cântăreaţa a scăpat de cearcăne, iar buzele au o formă mai plină. Expertul a felicitat-o pentru modul în care arată, fiind de părere că intervenţiile sunt făcute cu moderaţie şi bun gust.

Cum se protejează Loredana Groza de coronavirus

Loredana s-a filmat la chiuvetă, în timp ce se spală de zor pe mâini, pentru a sta departe de virusul ucigaș.
„Intru în platou la Next Star, trebuie să mă spal cu săpun și apă caldă pentru că prevenția este mama mamelor. Foarte bineeee, foarte bineee!” a spus Loredana Groza, în timp ce se spăla pe mâini. Mai apoi, plină de viață și cu zâmbetul pe buze a plecat către platou, acolo unde s-a bucurat să vadă o mulțime de copii talentați, notează cancan.ro.