Ce se întâmplă cu penthouse-ul Loredanei Chivu. Blondina riscă să piardă tot

Ce se întâmplă cu penthouse-ul Loredanei Chivu. Blondina riscă să piardă tot Sursa foto EVZ

Loredana Chivu riscă să-și piardă penthouse-ul de 500.000 de euro, din Pipera, care ar urma să fie scos la licitație. Pentru o datorie de puțin peste 500.000 de lei, blondina ar putea pierde apartamentul de lux situat într-un cartier rezidențial din Pipera. Ea este nevoită să-i dea această sumă fostului iubit, Dani Leș, cu care se ceartă de luni de zile.

Loredana Chivu riscă să rămână fără penthouse

Magistrații de la Tribunalul Arad au dat sentința prin care „o obligă pe Loredana Chivu la plata către Dani Leș a sumei de 504.047,85 de lei. Fără cheltuieli de judecată. Executorie de drept.”

Loredana Chivu

Sursa foto: Instagram

Au fost demarate și procedurile pentru a se ajunge la scoaterea la licitație a imobilului. Ar fi o chestiune de timp până la întocmirea tuturor actelor necesare. Primul pas a fost făcut, iar în prima zi a săptămânii viitoare ar urma să fie notificată și banca de unde fosta asistentă a lui Dan Capatos a făcut împrumutul pentru a cumpăra penthouse-ul, situație în care ar urma rezilierea contractului pentru scoaterea la licitație. Blondina are un termen de șapte zile pentru a face apel la același tribunal de la Arad.

Loredana Chivu, în război cu Dani Leș

Loredana Chivu și Dani Leș au avut o relație mai mulți ani, dar aceasta n-a funcționat. Bărbatul o ceruse și în căsătorie pe blondină. Cei doi s-ar fi certat foarte rău în Columbia, unde blondina a mers pentru o intervenție de remodelare a feselor la un estetician renumit.

Ne puteți urmări și pe Google News
sechestru

Sursa foto: Dreamstime.com

S-a trezit cu o mulțime de sechestre

Aceștia au încercat să se împace, dar n-au reușit să uite certurile din trecut. Apoi, Loredana a cerut ordin de restricție împotriva lui, după ce a făcut plângere la Poliție. Începând din vara anului trecut, fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a trezit pe cap cu o serie de sechestre, unul la Lungulețu, județul Dâmbovița, unde locuiește mama ei, restul chiar în penthouse-ul de 500.000 de euro care ar putea fi scos, acum, la licitație, potrivit Cancan.

Cu toate că se confruntă cu o mulțime de probleme, ea și-a găsit liniștea lângă fostul soț al Andei Adam, care o susține.