Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali, logica și argumentele: „Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască”
Gigi Becali, logica și argumentele: „Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască”

Gigi Becali, logica și argumentele: „Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască”

Gigi Becali șochează din nou cu o serie de declarații abracadabrante legate de Covid-19.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred.

Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a zis Gigi Becali.


Sora lui Gigi Becali, răpusă de virus. Pentru patronul FCSB este drama vieţii


„Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pacee. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali a ajuns la fundul sacului? Nu dă nici un ban jucătorilor de la FCSB după câștigarea Cupei României

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, pe stadionul din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă. Bouhenna (Sepsi) a fost eliminat, în minutul 80, la al doilea cartonaş galben.

În urmarezultatului, FCSB şi FC Botoşani au asigurat participarea în preliminariile Ligii Europa, sezonul.

Imediat după meci, patronul echipei FCSB, Gigi Becali a făcut câteva declarații:

„Avem 1000.000 de la sponsor şi cu încă vreo 300.000, 400.000. Nu ştiu nimic de Man la Monaco, habar n-am, poveşti, poveşti. Acum am luat 4000.000, sunt buni şi ăştia. Antrenorul face (n.r. – schimbările şi echipa). Ascultare era cu Bogdan (n.r. – Vintilă), ăsta (n.r. – Anton Petrea) nu ştiu dacă e cu biserica, n-am vorbit cu el prea multe. L-am întâlnit, l-am salutat şi atât.”

Dacă impune schimbări antrenorului

„Nuuu ! Stai să vedem. Nu mă bag deocamdată, doar atât i-am spus, să facă antrenamente în aşa fel încât jucătorii când ajung acasă să nu le ardă de nimic, decât de somn. Când pun prietenele mâna pe ei, să spună: Nu!”

Dacă îl mai interesează meciurile din campionatul de fotbal, Liga I

„Care meciuri acum? Ce contează? Meciurile astea nu mă mai interesează, eu plec la mănăstire, să facă ce vor. Nu mă bag eu, să facă ce vor ei, Petrea şi cu Neubert. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează în niciun fel. Gata, la revedere, ce să mă mai intereseze? Nu mă mai bag, nu mă mai interesează, plec la mănăstire, să facă ce vor. Pentru mine, da (n.r. – s-a terminat sezonul), nu mă mai interesează. Să facă cum vor, echipa cum vor, schimbările cum vor, ce vor ei!”

Dacă i-a plăcut cum a jucat echipa Steaua

„Nu mi-a prea plăcut, decât de (n.r. Denis) Man mi-a plăcut. Coman a vrut, dar în prima repriză nu prea a vrut. În a doua repriză a mai mişcat. Eu i-am spus că Mirel (n.r. Rădoi) nu îl ia la echipa naţională dacă nu face faza defensivă. Man şi când joacă echipa prost tot face ceva, tot timpul. Am lua trofeul, pac, am luat 400.000 în seara asta, avem asigurate cupele europene, la revedere!

Dacă le dă jucătorilor o primă după succesul din Cupă

„Primă? Pentru ce? 400.000 la mine, la buzunar, strângem bani pentru zile negre. Nu dau bani decât când se câştigă bani, ăştia 4000.000 sunt cheltuielile mele. Au contract, eu respect contractul. Salariile rămân înjumătăţite până în septembrie, după aia revin la normal”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News