Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Vârciu dă ponturi despre concursul „Camera Comorilor”
Liviu Vârciu dă ponturi despre concursul „Camera Comorilor”

Liviu Vârciu dă ponturi despre concursul „Camera Comorilor”

Vedeta este gazda celui mai nou show de la Kanal D. Formatul internaţional "Raid the Cage" a adus audienţă mare în ţările în care s-a difuzat.

Din 12 martie, Kanal D lansează concursul "Deschide Camera Comorilor!" – o combinaţie de întrebări care testează cunoştinţele, curse contra-cronometru şi premii. Liviu Varciu, amfitrionul show-ului, le dă un pont celor interesaţi. "Îi sfătuiesc pe cei ce intră în concurs să îşi folosească timpul cât mai bine, alt fel riscă să plece din Camera Comorilor cu mâna goală. E ca în viaţă: nu irosi timpul ce ţi s-a dat!", a spus vedeta Kanal D pentru EVZ.
Format internaţional
"Deschide Camera Comorilor" este un format de televiziune internaţional de succes, "Raid the Cage", produs de Sony Pictures Television. În fiecare ediţie a show-ului programat miercurea de la ora 20.00, trei cupluri vor intra în concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei).
Unul dintre cupluri va avea în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată.
Perechile vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii: gadgeturi, televizoare, electrocasnice şi chiar cu o maşină. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră înainte ca uşile să se închidă.
"În niciun concurs de televiziune, timpul nu a fost atât de valoros ca acum şi niciodată până acum o uşă închisă în nas nu a generat atât de mult spectacol şi atâta suspans", a adăugat Liviu Vârciu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.