Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Pleşoianu, ameninţat „cu măsuri legale” de Ana Birchall
Liviu Pleşoianu, ameninţat „cu măsuri legale” de Ana Birchall

Liviu Pleşoianu, ameninţat „cu măsuri legale” de Ana Birchall

Liviu Pleşoianu a reacţionat pe social media spunând că „acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții”. Reacţia sa vine după emisiunea de aseară unde premierul Dăncilă a ezitat să răspundă la o întrebare legată de „Statul Paralel”. Mai mult, deputatul PSD, în aceeaşi postare, afirmă că a primit un mesaj de la Ana Birchall în care-l ameninţă „cu măsuri legale” dacă o mai critică la tv. Iar vestea cea mare este că va candida la funcţia de preşedinte al partidului alături de Viorica Dăncilă.

Liviu Pleşoianu: "Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre "statul paralel", m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați", a scris deputatul pe social media. 

Va  candida pentru funcţia de preşedinte al partidului

"Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea… Cert este un lucru: voi VORBI la acest Congres pentru toți oamenii care cred în noi, pentru toți oamenii care au nevoie de o voce cu ajutorul căreia să se facă auziți!", mai spune Pleşoianu.  

"Lucrurile sunt destul de clare pentru toată lumea:  Viorica Dăncilă – premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel – s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă. A ajuns să spună aseară, întrebată de Răzvan Dumitrescu dacă există un stat paralel, că nu se poate exprima și că "părerile sunt împărțite"…"  

Ameninţat de Ana Birchall

"Ana Birchall ocupă postul de la Justiție. Doamna Birchall nu are timp să vorbească despre protocoalele secrete cu Procurorul General al SUA, dar are timp să-mi scrie mie în timpul unei emisiuni și să mă amenințe cu "măsuri legale" în caz că o mai critic… 

Mugur Isărescu – din nou la BNR. Are, cică, "susținerea Coaliției" pentru un nou mandat. Dar cine e "coaliția" asta!? Dăncilă, Tăriceanu și încă doi oameni de la PSD și de la ALDE!? Pe Zamfir, de la ALDE, l-a întrebat cineva? Pe mine și pe colegii de la PSD ne-a întrebat cineva? Cum era cu "dictatorul", …"democraților"!?" a scris Liviu Pleşoianu pe contul personal de Facebook.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.