Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, săgeți otrăvite către Klaus Iohannis: „O să răspundă la câteva întrebări. Kaus, poate nu intru la pușcărie!”
Liviu Dragnea, săgeți otrăvite către Klaus Iohannis: „O să răspundă la câteva întrebări. Kaus, poate nu intru la pușcărie!”

Liviu Dragnea, săgeți otrăvite către Klaus Iohannis: „O să răspundă la câteva întrebări. Kaus, poate nu intru la pușcărie!”

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că abia așteaptă referendumul pe care președintele Iohannis vrea să îl declanșeze. Acesta a declarat că va profita de această ocazie pentru a-i adresa câteva întrebări. De asemenea, Dragnea i-a transmis președintelui că este posibil să nu intre la pușcărie.

La finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea a anunțat componența listei pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, acesta a abordat și subiectul referendumului pe probleme de justiție, precum și cel al completelor specializate de la ÎCCJ. 

„Eu de abia îl aștept (n.r. pe Klaus Iohannis) să organizeze referendum! Va fi un prilej bun să răspundă și la alte întrebări: Câte case e nevoie să furi de la stat ca să ajungi președinte? Sau câte dosare penale trebuie închise de prieteni ca să fii președinte?”, a zis Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta, marţi, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie.

„Lucrăm deja intens la asta, analizăm datele, variantele, partea legală. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare. Lăsaţi-mi o marjă, care se datorează nevoii unei analize aprofundate, unei discuţii aprofundate, fiindcă nu vreau să fac eu un referendum pentru ceva anume, dacă fac referendum atunci vreau să am parteneri nu numai partidele, probabil mai mult din Opoziţie, societatea civilă, românii care doresc să dea un semnal clar şi pentru asta pot să vă spun că, de o săptămână încoace, lucrăm foarte intens. I-am rugat pe cei din echipa mea să îmi propună mâine – poimâine un draft de agendă, care cu siguranţă va presupune o întâlnire şi cu câţiva reprezentanţi foarte hotărâţi din societatea civilă.”, a spus şeful statului săptămâna trecută.

De asemenea, Liviu Dragnea a vorbit și despre completele speciale de judecată pentru corupție de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Am înțeles că Iohannis vrea să intru în pușcărie ca să doarmă liniștit. Klaus, poate nu intru.”, a zis Dragnea la finalul şediţei CEx. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: