Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: ATAC de ultimă oră la MARTIN SCHULZ
Liviu Dragnea: ATAC de ultimă oră la MARTIN SCHULZ

Liviu Dragnea: ATAC de ultimă oră la MARTIN SCHULZ

Liviu Dragnea îl atacă pe Martin Schulz, spunând că acesta s-a folosit de România pentru campania electorală și că a mințit când a spus că a discutat la telefon cu mai mulți lideri din țară.

„Consider că ar trebui să-şi ceară scuze faţă de România în general pentru că şi-a permis să folosească şi România şi Bulgaria ca istrumente în campania electorală în care ne spunea nouă, ne minţea pe noi şi pe bulgari că dacă nu primim imigranţi cât e nevoie o să ni se taie fondurile şi aşa mai departe. Îmi pare foarte rău că au pierdut social-democraţii în Germania, dar asemenea declaraţii nu pot fi acceptate”, a spus Dragnea despre Schulz, la Antena 3, conform Mediafax.

Mai mult, Liviu Dragnea spune că nu a avut niciodată o discuție cu Schulz. „Nu a avut nicio discuţie cu mine, că am înţeles că a spus că a avut o discuţie cu mine şi că mi-a spus nu-ştiu-ce şi că dacă ar fi fost el aici nu-ştiu-ce mi s-ar fi întâmplat, vorbea de asta cu legile Lustiţiei. Nici măcar nu le-a citit, ca şi alţii. Parlamentul României are legitimitatea să aprobe orice lege doreşte, fără să promim lecţii de la Martin Scultz. Nici nu a citit Ordonanţa 13, e impardonabil ce a făcut Martin Schulz pentru România, nu pentru mine.”