Evenimentul Zilei > Politica > Liviu DRAGNEA, atac DUR: ”Oricine poate conduce CAMERA DEPUTAȚILOR dacă Valeriu ZGONEA o face”
Liviu DRAGNEA, atac DUR: ”Oricine poate conduce CAMERA DEPUTAȚILOR dacă Valeriu ZGONEA o face”

Liviu DRAGNEA, atac DUR: ”Oricine poate conduce CAMERA DEPUTAȚILOR dacă Valeriu ZGONEA o face”

Aflat în emisiunea ”Dosar de politician”, moderată la postul B1 TV de Silviu Mănăstire, Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a declarat că actualul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, nu va prinde alegerile locale în această funcție. Totodată, președintele PSD l-a atacat pe Valeriu Zgonea.

”Pe Zgonea nu-l prind localele la șefia Camerei Deputaților (…). Știrea că Victor Ponta va fi viitorul președinte al acestei camerei a venit pe surse. Atâta timp cât acel loc nu este vacant nu are rost să discutăm nume. Trebuie să vedem care este cea mai bună variantă de înlocuire a lui Valeriu Zgonea în acest an electoral. Atâta timp cât Valeriu Zgonea conduce Camera Deputaților, oricine o poate face”, a declarat Liviu Dragnea, adăugând că actualul președinte al camerei din Parlament a fost propunerea lui Victor Ponta.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD l-a exclus la sfârșitul lunii aprilie pe Valeriu Zgonea, cu unanimitate de voturi. În urma acestei decizii, ar urma ca PSD să îi retragă formal şi sprijinul politic pentru funcţia de al treilea om în stat, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor. În replică, Zgonea a spus că decizia PSD i-a amintit de inchiziţie şi că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că nu i-a luat şi "inima de social-democrat". Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat înainte de ședință că nu mai poate face echipă cu preşedintele executiv Valeriu Zgonea. CITEȘTE MAI MULT…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.