Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Dragnea a ajuns de urgență la medic. Dezvăluiri din culise: „A înțeles că nu e de joacă”
Liviu Dragnea a ajuns de urgență la medic. Dezvăluiri din culise: „A înțeles că nu e de joacă”

Liviu Dragnea a ajuns de urgență la medic. Dezvăluiri din culise: „A înțeles că nu e de joacă”

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea a început să se ocupe serios de problemele sale medicale. După multe insistențe din partea apropiaților săi, printre care se numără și iubita politicianului, Liviu Dragnea a făcut o vizită la medic.

Liviu Dragnea a mers la medic. După mai multe insistențe din partea fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, și a iubitei sale, Liviu Dragnea a decis să se controleze de sănătate. Astfel, politicianul social-democrat și-a realizat primul set de analize medicale, urmând să aibă loc și alte demersuri în acest sens.

Liviu Dragnea, în vizită la medic

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis, în weekend, că Liviu Dragnea urmează să-și facă o serie de investigații medicale. De altfel, după eliberarea sa, chiar în primele declarații oferite în spațiul public, fostul lider PSD a precizat că vrea să-și verifice starea de sănătate. “În primul rând, vreau să ma caut de sănătate şi să văd ce mai pot repara, pentru că am nişte probleme mari de sănătate”, a declarat Liviu Dragnea, pe 15 iulie, după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova.

”Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu, sâmbătă, pe Facebook.

Liviu Dragnea: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!”

Fostul secretar PSD a anunțat, luni, că Liviu Dragnea a conștientizat că nu este de joacă cu condițiile de sănătate astfel încât a decis să meargă la medic.

„Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele în zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun!”, a scris Codrin Ștefănescu, luni, pe contul său de Facebook.