A fost noapte albă pentru petrecăreții din Mamaia, cluburile de fițe și-au deschis porțile, altele urmând să deschidă chiar de acum, la prânz, pentru a-și primi clienții. Noaptea trecută însă, sute de tineri au dansat pe ritmurile mixate de celebru Tujamo, într-un club din nordul stațiunii. Artistul a ajuns la Constanța, de la București, pe Autostrada Soarelui, un drum pe care nu-l va uita. El a postat pe Facebook mai multe fotografii care arată că mașina i s-a stricat pe drum, cel mai probabil din cauza gropilor, după cum au comentat fanii lui pe rețeaua de socializare.

La doar câțiva metri distanță, festivalul de muzică electronică Sunwaves și-a continuat maratonul de pe plajă. Mii de tineri au umplut pentru a două noapte consecutiv corturile în care s-a mixat muzică non stop.Mamaia devine astăzi centrul distracțiilor scumpe, se deschid două cluburi de renume, unde șampania și băuturile rafinate curg gârlă. Ja Rule, Fat Joe, Valeron sunt numele grele care vor performa în următoarele trei nopți la Nuba, în nordul stațiunii. Deși este  zona în care un loc de parcare  costă 10 lei/ oră, nu mai unde să îți parchezi mașina.

Mulți tineri, mai ales cei străini, veniți la Sunwaves, merg pe jos. Sunt cazați în cartierul rezidențial din nordul stațiunii, unde cluburile au loc toate distracțiile. Inclusiv Festival de Bonheur locul în care turiștii sunt îmbiați cu oferte gastronomice din bucătăria internațională, intrarea fiind liberă. La Vama Veche este încă puțină lume, probabil că vamaioții vor apărea de duminică încolo. Cei câțiva turiști s-au distrat însă noaptea trecută, în modul tradițional, pe plajă, cu bere și rock.

Cea mai mare aglomerație este însă la ieșirea din țară, spre Bulgaria. Aproape 20.000 de români au tranzitat punctele de trecere a fronierei. Cel mai tranzitat este punctual de trecere frontieră Vama Veche, pe unde în ultimele 24 de ore au trecut 11.200 de persoane cu 2870 de autoturisme. Dacă ei au preferat să ia lumină, în noaptea de Înviere, de la bulgari, turiștii aflați pe litoralul românesc sunt așteptați la Constanța, unde lumina va fi adusă de pe mare de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, care va oficia slujba de Înviere în aer liber, în parcul Catedralei  Sfinții Petru și Pavel.