Evenimentul Zilei > Politica > Lista contractelor cu statul ale șefului USR. Câte milioane a câștigat Barna de la Buget. La ora 24, pe EvZ.ro
Lista contractelor cu statul ale șefului USR. Câte milioane a câștigat Barna de la Buget. La ora 24, pe EvZ.ro

Lista contractelor cu statul ale șefului USR. Câte milioane a câștigat Barna de la Buget. La ora 24, pe EvZ.ro

Președintele USR Dan Barna a câștigat bani frumoși din contractele pe care firma sa le-a avut de-a lungul vremii cu statul.

Până ca Dan Barna, candidat pentru funcția de președinte al României, să-și țină promisiunea și să spună public ce contracte a avut cu statul, Evenimentul zilei a căutat și a aflat despre ce afaceri și despre ce sume este vorba.

Reamintim că, duminică seara, într-o emisiune la B1 TV, liderul USR a bagatelizat importanța relațiilor sale de afaceri cu instituții ale statului și a promis că le va face publice.

„În câteva zile o să ies foarte transparent cu toate contractele, cu sumele cu ce s-a livrat pentru a închide odată acest subiect care îi sperie pe români. Au fost contracte câștigate prin licitație”, a promis Dan Barna.

„Realitatea este foarte simplă, am creat o companie, în 2006. În 10 ani a devenit una dintre cele mai relevante și consistente din punct de vedere al serviciilor din România”, a mai spus șeful USR.

Evenimentul zilei a aflat care sunt câteva dintre aceste contracte și despre ce sume este vorba.

Aceste informații, dar și ce avere are cel care își dorește să ocupe Palatul Cotroceni în următorii 5 ani, aflați în această seară, după ora 24:00, pe EvZ.ro.