O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția

O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția Sursa foto Facebook

Pe 28 februarie a avut loc o nouă eliminare la Power Couple, Antena 1. Două vedete au părăsit competiția și au pierdut șansa de a câștiga marele premiu. Reacția lor a fost una pe măsură.

Lino Golden și logodnica sa, Delia, au părăsit emisiunea Power Couple, Antena 1, în edițiea de aseară, 28 februarie. Cei doi n-au putut trece proba „Noroc, mami!”, care le-a dat multe bătăi de cap tuturor concurenților.

Cuplurile propuse spre eliminare

Primul cuplu care a fost propus spre eliminare fusese cel format din Lino Golden și Delia. Cei doi au avut cei mai puțini bani în pușculița virtuală la finalul probelor individuale. O altă problemă este că artistul are frică de înălțime și că logodnica sa a fost nevoită să se descurce singură.

lino golden și delia

Sursa foto Youtube

Cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare este format din Sorin Gonțea și Daiana. Cei doi s-au clasat pe ultimul loc la proba de cuplu, având cel mai prost timp. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut printr-o nouă probă de foc în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Cei doi au fost nevoiți să se urce pe un zid cu ajutorul unor bare metalice, dar n-au reușit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lino Golden a răbufnit

În timpul probei, Lino s-a luat l-a ceartă cu iubita sa, Delia. El a declarat că nu înțelege indicațiile ei și că nu mai vrea să o asculte. „0 logică! Nu înțeleg”, a fost replica pe care cântărețul i-a dat-o partenerei sale.„Nu avem barele la fel! Nu sunt poziționate la fel, din poziția asta nu prea mai am ce să fac. Nu-mi place să mă cațăr, nu sunt de mine astea!”, a spus concurentul aflat sub presiune, la Antena 1.

lino golden si iubita

Sursa foto Youtube

Lino Golden își critică colegii

După eliminare, artistul și-a criticat colegii. El a declarat că influencerița Daiana Anghel este foarte falsă și perversă. „Când văd că plânge și că dă din picioare așa isteric. Doamne, nu pot! Măcar să învețe să plâng mai cinstit. Mi s-a părut foarte falsă și perversă. Părerea mea reală”, a declarat Lino.

El și-a spus părerea și despre Emi de la „Noaptea Târziu”. Lino consideră că artistul le-a luat apărarea lui Sorin Gonțea și Daiana pentru că celebrul bucătar „l-a cumpărat” cu mâncare. „Când ai burtă, trebuie să ai cu ce să o susții. Stăteam printre perverși și în România, de ce să stau și în Malta?”, a mai spus Lino.